10 TING JEG VIL NÅ I DECEMBER

A NIGHT OUT // Want to wear?

Untitled

Nelly  shine top  // ASOS Weekday Pleat sleeveless top // ASOS Weekday Cami top // ASOS Lipsy wrap front top with lace // ASOS Top with detail  

Kender i det, når man kigger  i sin garderobe, og man får følelsen af at der er så meget tøj, men intet man kan tage på? Well sådan har jeg det lige for tiden! Jeg skal til noget firma tam tam her i weekenden og i den anledning snakkede jeg med min veninde, om hvad hun ville tage på. Vi snakkede lidt frem og tilbage om hvad der ville passe til lejligheden. Og jeg må indrømme efter nu at have tænkt i fire dage, over hvad jeg dog skulle finde frem af muligheder, at jeg intet tøj har? Eller… Det har jeg jo, for jeg høre nok til den del af befolkningen, der vil blive kategoriseret som “indehaver af meget tøj”, da jeg er elendig til at rydde ud i det! Jeg syntes bare altid at NIGHT OUT outfits er så svære at gå til. Jeg vil altid gerne være hende den flotte med stiletter og den let glitrende crop top, men det ved jeg godt, at jeg aldrig bliver det, for min personlighed er nemlig det komplet modsatte. Hvem kan også holde ud at have stiletter på en hel aften i byen? IKKE MIG! Hvad tager I på, på en night out?

Følg bloggen på Facebook

[Dette indlæg indeholder affiliate links]

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

10 TING JEG VIL NÅ I DECEMBER