GIVE AWAY // winter must have

FEELING SPORTY // Want to wear

Untitled

Second Female jakke her // Daniel Wellington ur her // Zadig & Voltaire taske her // Calvin Klein tee her // Asos mom jeans her // Stan Smith sneakers her

Okay det er virkelig lang tid siden, at sådan et blog post her, har set lyset fra min blog. Jeg beklager! Men for at være ærlig, savner jeg også “outfit of the day”! Jeg vil rigtig gerne lave nogle til jer, det er desværre bare sådan, at det er lidt trængt med tid lige pt. Well anyways! Jeg bliver personligt draget mere og mere af, at blande min klassiske items, med de mere sporty items! Jeg syntes virkelig det giver et fedt look, og så er det super stilet uden at være stift! Det er med tasker, er nok en ting jeg aldrig kommer ud af, øv! For der er en seriøst alt for dyr hobby til, at jeg kan følge med hver gang jeg gerne vil! I sidste måned købte jeg min Stella Mccartney taske og jeg elsker den! Men jeg har allerde set mig varm, på de flotte rock clutches fra Zadig et Voltaire! Og jeg er vist ikke den eneste, for man kan ikke gå en tur ned ad strøget, uden at se den flere gange! Helt klart et lækkert valg og hvis man ikke lige har den største penge pung så er den et super valg! Så mon ikke det bliver den næste taske på min ønskeseddel?
Hvilke tasker er jeres favoritter pt?

 

[Dette indlæg indeholder affiliate links]

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

GIVE AWAY // winter must have