☆NEW JOB☆

WANT TO WEAR: blue vibes

Untitled

 

ASOS WHITE Extra wide leg trousers her //Adidas Originals Superstar sko her // Nørgaard paa strøget basic tee her //Lala Berlin kaschmir klassiker tørklæde her // Stella Mccartney falabella her

En af de farver man finder flest af i min garderobe, er helt klart blå. Jeg må indrømme, at det er en farve jeg nok aldrig bliver træt af, for jeg vender altid tilbage til den! Når jeg går ind i en butik, er det også altid den farve, der først fanger min opmærksomhed.  Jeg har en forfærdelig lyst til at shoppe nogle af disse lækre itmes, men jeg har lovet mig selv at holde igen! Så for nu må jeg nøjes med at kigge. Nørgaard paa strøget bluserne er must have i min verden, de er så casual på en super stillet måde, og man kan altid dress dem op eller ned! Stella Mccartney tasken og Lala Berlin tørklædet er to items, som jeg virkelig ønsker mig bragt, men det bliver først en gang ude i fremtiden, at jeg får råd til dem, der ud over  syntes jeg virkelig også, at det er latterligt mange penge for et tørklæde, dog er det af virkelig lækker kvalitet. Altså man har vel lov til at drømme?.. Er der noget I ønsker jer helt vildt?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

☆NEW JOB☆