I'M BACK!

WANT TO WEAR // RF 16

Festivals outfit

Vila Denim nederdel // Only Bomber Jakke // Læder bæltetaske //ASOS Solbriller  // Nørgaard paa strøget tee  // Stan Smith sneakers 

Jeg har virkelig glædet mig til at dele dette med jer! Men grundet tekniske problemer jeg har ikke kunne have det færdigt før nu. Når det så er sagt er det vel bedre sent end aldrig?
Festival sæsonen for alvor gået i-gang! Særligt her i Roskilde kan man mærke stemningen og et højt humør blandt menneskerne! Selvom jeg selv ikke skal afsted på RF i år, må jeg nu indrømme, at stemningen giver mig den utrolige lyst til et festvals outfit! Rocket, sporty og stilet lige efter min smag til en god festival!
Jeg er virkelig blevet smask forelsket i demin nederdelen! Jeg er vild med looket, og det lille retro touch der er ved den. Stani drengene er altid et sikkert valg, hvide eller beskidte kan de altid rede ethvert outfit, og altså hvor mange kan holde et par snaekers rene på en festival?

Følg bloggen på facebook her

[Dette indlæg indeholder affiliate links]

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

I'M BACK!