How to // SHOP THE SALES

Det at være: MODEBLOGGER #2

Untitled

Find det første blog post her

Når jeg bliver spurgt om hvad det er ved tøj og mode generelt der fanger mig, og så må svare, at det er den måde hvorpå, at man ligesom har muligheden for at udtrykke sig og udfolde sin personlighed, gennem sigt valg af tøj og farve sammensætninger. Så kigger de på mig som om jeg er dum! Og ja det lyder da også lidt “dumt”, men jeg vil understrege at jeg ikke tænker på mode, på samme måde som så mange andre piger i min alder gør. Nogle siger at det er en typisk pige ting, og jeg vil da også mene at det tildeles er en pige ting at gå op i brands og udseende. Men det er så her, at jeg er anderledes end denne stereotyp af tøj besatte unge piger. Jeg bruger nemlig mit tøj til at udtrykke og udfolde min personlighed. Jeg går ikke efter et bestemt brand bare fordi det er det specifikke brand. Jeg kan godt finde på at købe noget fra et brand, men jeg køber det fordi jeg bliver forelsket i den items, hvor i mod stereotypen køber den, fordi den fra det brand. (Noget jeg ofte diskutere med min lillebror)
Jeg er sådan en person der har et forhold til mit tøj, og ja jeg har fået af vide, at det ikke et sundt, men altså der er så mange ting her i verden der ikke er sunde.
Faktisk er jeg jo lidt mere min egen fortolkning af “modeblogger” for jeg har for længst droppet det at følge tendenser og trends. Jeg er af den tanke at mode kommer indefra, og jeg håber virkelig det er noget andre også kan lære af, for i min optik handler det ikke om en bestemt brand eller produkt, men den person man viser i sit valg af tøj! Derfor også navnet på bloggen Fashion Universe, det er altså en mulighed for at I kan se mode i følge min optik og det er anderledes ja men, forhåbentligt forstår i hvad jeg mener. Jeg har sat mine egne regler og rammer for min stil, for jeg ved efterhånden hvad der klæder mig og min personlighed bedst.

 

Følg bloggen på facebook her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

How to // SHOP THE SALES