Stilhed før Stormen!

How to // SHOP THE SALES

Untitled

Når det kommer til udsalg, så er jeg seriøst økonomisk ufornuftig! For jeg tænker altid: Aj den er på halv pris, så det vil altså sige, at jeg spare penge hvis jeg køber den! Og derfor har jeg også fortage en del spontane og ligegyldig køb igennem tiden. Hvilket også har resulteret i, at jeg har lavet mine egen små regler, for hvordan jeg må udsalgsshoppe! Jeg har besluttet, at jeg gerne vil dele mine regler og hjælpelinjer med jer, da det jo kan være, at der er andre der har ligesom jeg selv har det!

  1. Nedskriv og udpeg de ting, du ønsker dig og gerne vil have, allerede inden udsalget starter, og gerne hvis det evt. er noget du finder løbende. For så undgår du, at det er noget du impulsivt sidder og gør i slutningen af december. Hvis du evt. finder nogle af disse ting online, er det vigtig, at du husker at controllere, at du kan returnere det og få dine penge retur, hvis det ikke passer, eller at det ikke falder i din smag!
  2. Dress for the sales! Tag tøj på der er nemt at tage af og på, så du kan prøve de ting du er på udkig efter. Der er  nemlig ikke noget så irriterende, som at have noget tøj på, som er svært at få af og på, vi kender det alle sammen, så for vi ikke prøvet tøjet, og derfor er der større chance for, at du kommer hjem med noget som ikke passer, og så havner det nederst i bunken og bliver aldrig brugt!
  3. De fleste hjemmesider har en “save” funktion. Her kan det være en god ide at gemme nogle at de ting man kigger på så man ikke skal igennem alle items er udsalg på, for det er her man nemt kan ryge i “impulskøb” fælden!
  4. Bare fordi det er en Stella Mccartney, betyder det ikke jeg skal købe den! Er det ikke den farve eller størrelse som jeg ønsker, er der ingen idé i at købe det. For jeg vil simpelthen bare ikke blive lige så glad for den så!
  5. Vær klar over hvad du vil gå efter, inde du tager hjemmefra, for når du rammer butikkerne, kan det godt være svært at holde hovedet koldt! Gå direkte mod de afdelinger af butikken, der har det du skal bruge, så du undgår at blive fanget af alle de andre gode tilbud!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Stilhed før Stormen!