STELLA MCCARTNEY FALABELLA // New in

SAVED ITEMS på ASOS

Untitled

ASOS Wide Leg in wool touch her // ASOS Glitter Socks blue her // ASOS Tweedy Wide Leg with side stripe her // ASOS Glitter socks black her // Fashion Union turtleneck her // ASOS Wide Leg with belt detail her

WUP WUP så er det 2016, lidt forsinket, men bedre sent end aldrig ikke?
Okay det er vist ret tydeligt, at jeg er blevet helt vild med wide leg trousers! Jeg har her de sidst par dage kigget igennem mine saved items på asos, og selv om jeg egentligt havde “lovet” mig selv, at jeg ikke ville købe mere i denne måned, fordi jeg købte min stella Mccartney taske i onsdags, så er jeg altså ret vild efter disse fede items. Jeg må sige, at wide leg og glitter sokker har fundet vejen til mit fashionista hjerte! Der ud over er turtleneck et must have i min garderobe, så derfor kan jeg ikke lade vær med at trykke saved, når jeg scroller forbi de fede af slagsen! Så mon ikke jeg klikker nogle af dem hjem her en af de næste par dage?
Lad mig hører hvilke itmes der er jeres favoritter?

Følg bloggen på facebook her

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

STELLA MCCARTNEY FALABELLA // New in