GOLDEN DREAMS from HVISK

THE PERFECT WINTER COAT:

Untitled

1. ASOS WHITE Bonded chiffon dress coat her // 2. ASOS WHITE Overcoat in Monochrome her // 3. ASOS WHITE Faux Fur bomber her // 4. ASOS Coat in Oversized Fit her 

Okay, jeg indrømmer, det er svært! Selvom jeg er helt vild med at pifte et look op med en farvet item, så syntes jeg også det er svært hen over vinteren, både fordi jeg er virkelig vild med en lækker perfekt sort item, men også fordi de samme farver som jeg er vild med, bare ikke passer ind i vinterens farver. En key item og et must have, i min vinter garderobe, er en rigtig god og varm vinter jakke, for jeg er virkelig en frossenpind! Og jeg må indrømme, at jeg er en af de personer der kan blive lidt vinter deprimeret i ny og næ. Men altså hvis det stod til mig ville jeg gerne have flere forskellige vinterjakker, i forskellige stoffer, former og farver, men det ville være en dyr fornøjelse. Det er helt normalt at blive draget mod mørkere farver hen mod vinteren, da det jo er de farver fra naturens side vi oftest tager til os. Jeg har en perfekt vinterjakke, som kan holde vind og vejr ude, den er varm og virkelig flot, men alligevel kan jeg ikke helt lade være med at kigge på flere. For mig er det rigtig vigtigt, at min vinterjakke passer ind i mine outfits, for om vinteren er det første, man ser, jakken og derfor skal den bare være perfekt! Jeg må simpelthen lære at styre mig hvad tøj køb angår!
Ovenover ser i 4 af mine pt. favoritter, de passer alle godt ind i min stil og holder stadig det yderste look lidt neutralt hvilket giver mulighed for lidt mere leg i form af accessories..
Hvilken er jeres favorit?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

GOLDEN DREAMS from HVISK