NÅR SOLEN SKINNER

#KNÆK CANCER

kc_logo_ikon_0

Privilegerede lille mig, som lever i min luksus verden, sider med et knæk cancer program kørende i baggrunden, som får mig til, at føle et behov for lidt opmærksomhed fra min side, omkring cancer ugen.
For mig er det ikke kun i knæk cancer ugen, at sygdommen ligger i mit hoved.
Det er virkelighedens hverdag og desværre en af livets realiteter, som ikke bare kan fejes ind under tæppet. Vi er beviste om hvor meget magt cancer desværre har, og det er en fornøjelse at leve i et samfund og en verden der står sammen i kampen mod cancer.  I en eller anden grad er det os alle der rammes, hvis ikke det er os selv der får diagnosticeret sygdommen, er det måske en af vores nærmeste. Jeg har sygdommen tæt på livet hver dag, og kender også mennesker der har tabt kampen. Min helt i hverdagen er en person jeg har i min inderkreds, som har fået konstateret myelomatose, altså knoglemarvskræft som desværre er uhelbredelig, og derfor kun kan holdes nede. Jeg huske tydeligt hvordan “kemotiden” påvirkede hele familien, og hvordan det var at være på besøg på hospitalet. Uanset hvad, er det ikke en situation jeg ønsker andre i. Alligevel lever vi alle med det i en eller anden form, så derfor er det vigtig at vi alle støtter, og står sammen i denne sag.

Jeg støtter. Gør du?

Støt med sms her eller køb en knæk cancer t-shirt her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

NÅR SOLEN SKINNER