Lækre tasker!

3 styling tips!

3 styling tips!

Jeg syntes lige jeg ville give jer nogle tips omkring de lækre sommer farver og tøj hvis du er i humør til lidt sommer shopping inden sommerferien.

Tip 1 : Hvad der passer dig bedst.
Sommer er lig med farver. detter år er det de lækre pasteller og de frække pangfarver der er i spil. Er du lidt mørk i din hud tone eller god til at blive lækker brun er en kjole i en pangfarve et sikkert valg at vise stengerne frem i. Hvor imod hvis du er det lysere vil de fine pasteller klæde dig rigtig godt så udnyt det denne sommer hvor de endelig er her.

Tip 2 : En smule køligt

Er du på ferie et et af de varmere lande og skal ud og spise en aften vil en A-formede nederdel med en farverig skjorte være rigtig chikt. Hvis det bliver en smule køligt om aftenen sæt en figursyet blazer til.

Tip 3 :  Lidt af hvert

Buksedragten kan bruges til lidt af hvert er det bare en normal dag kan du bare den med et par lækre ballerinaer til og hvis det er fest så tag te par stiletter på og pynt med nogle flotte smykker.

3>

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Lækre tasker!