Mode til budgetpriser.

♦ Efterårsmode 15′ ♦

støvler

Støvle 1 / Støvle 2 / Støvle 3

September, for real? Selvom de fleste af os nok ikke føler for det, er det ikke til at komme uden om, efteråret har meldt sig og det betyder at det er slut med sommer 🙁
Jeg personligt har det bedst med varme, sol og sommer, men når nu der ikke en vej uden om så har jeg fundet lidt lækre støvler og tips til jer her mens det stadig ikke er alt for koldt 🙂
Det er specielt de mere brandet farver der nu kommer til at fylde hyldene ud i butikkerne, generelt går vi de mørkere tider i møde nu og det sammen gælder for nuancer i tøj.
Selvom jeg er en sommer pige og virkelig holder megt af alle de lyse nuancer, så holder jeg virkelig også af alle de farver som kommer frem i takt mad at de mørkere og koldere tider begynder af melde sig 🙂 Dog er jeg ikke en fan af kulde.
Derud over syntes jeg virkelig at en overknee støvle er super fin og rigtig god til at bruge her til efteråret til at spice lidt op i sit look! 🙂 Her kommer 3 støvler jeg syntes er fede i forskellige pris klasser.


Husk at det ikke er tendeserne der bestemmer hvad mode er! Du skal huske at det er dig selv der bestemme hvad du gerne vil gå i og en personlig stil er langt mere cool end bare at klæde sig efter tendenser!
Jeg lader altid kun tendenser inspirer mig, for mig er det vigtig at kunne sætte mit eget præg på mine outfits!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Mode til budgetpriser.