15% off

DET ER FOR VILDT, 100 KR I RABAT!

IMG_1769 IMG_1770

Simple Edge Ear Studs med 15% her // White pearls ear studs gold i str. small med 10% her //  Water lily Triple Zirconia Earring Loop Gold med 10% her // 100 kr i rabat på hvisk smykker her 

Jeg må virkelig indrømme, at jeg elsker hvisk! Ikke nok med at deres smykker er helt igennem fantastisk smukke, billige og af god kvalitet, så laver de også nogle fantastiske kampanger. I den her uge er der helt sikket grund til at shoppe, for der er så mange tilbud, som det vil være en skam ikke at benytte sig af!  Der er en del penge at spare så hvis du selv trænger til noget nyt eller du bare gerne vil give en veninde, eller din mor smykker her til jul, så kig på kampagnerne i dette blog post!
Ikke nok med de har tre lækre kampanger kørende, kan jeg nu glæde jer med 100 kr i rabat når du køber for 400 kr!  Alt du skal gøre er at bruge rabatkoden maria_s. Jeg syntes det er fantastisk med disse kampanger, hvad syntes i?

[Dette indlæg indeholder affiliate links]

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

15% off